GASTVRIJ KWARTIER

Het Kwartier is het gastvrije centrum waar iedereen zich direct thuis voelt. Dankzij sponsoring van de bevolking en de enorme inzet van veel vrijwilligers is het echt een centrum van, voor en door de inwoners van Stolwijk en is de regiofunctie snel groeiend. Stolwijk Ontmoet is blij met het enorme draagvlak waardoor de sociaal-maatschappelijke en culturele activiteiten kunnen worden uitgebreid.

 

Professionele horeca

De gastvrije horecapachter Dick Blanken heeft zich vanaf de start ingezet voor een prettige sfeer in het gebouw en een uitstekende service en kwaliteit van de horeca. Vanaf 1 januari 2018 heeft de rasechte Stolker het aangedurfd geheel zelfstandig de Horeca Het Kwartier BV verder uit te bouwen. De lijnen zijn kort, de betrokkenheid groot en niet alleen de verenigingen voelen zich thuis in de ‘huiskamer’ van Stolwijk!

Blanken heeft veel ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende feesten, partijen en bijeenkomsten. De feestelijke ambiance met gastvrije bediening, een lekker glas en verrukkelijke hapjes staan garant voor een geslaagd samenzijn. Bij de maatschappelijke activiteiten en ook bij feesten en partijen kan de horeca op verzoek zorgen voor een uitstekende culinaire invulling.

Met de grote geluiddempende schuifwanden heeft Het Kwartier toegankelijke en representatieve ruimtes. Er zijn vele indelingen mogelijk. Vanuit de bar in het hart van het gebouw zijn alle zalen te zien en te bedienen. Met een smaakvolle inrichting is Het Kwartier beslist hét centrum met de modernste uitstraling in de Krimpenerwaard.

TOP