Kiki Schipper speelt: WAAR

Op 31 oktober is de première van 'Waar' van Kiki Schippers (1988) in de Kleine Komedie in Amsterdam. Voor die tijd is zij te zien met haar try-outs. Wij zijn er trots op dat zij op vrijdag 28 september optreedt in Het Kwartier!
Kiki Schippers won in 2014 de Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Vorig jaar won zij de Annie M.G. Schmidtprijs en heeft u haar misschien als finaliste gezien in De Slimste Mens op NPO2. Haar debuut 'Wie kijkt?' werd lovend ontvangen en haar stekelige satirische bijdrages voor Spijkers met Koppen en andere actualiteitenprogramma's bleven niet onopgemerkt. Dat ze ook heel gevoelige teksten schrijft, kunt u beluisteren via de volgende link: 
https://www.nporadio1.nl/…/427902-kiki-schippers-met-troost…

Reserveer nu vast kaarten a € 12,50 (Kwartiermakers € 10,00) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kaarten zijn te koop in Het Kwartier.

Kiki Shippers waar

Gesloten tijdens de vakantie 2018

Zomervakantiesluiting 2018

Lekker chillen bij de film Brammetje Baas!

Stolwijk - Genieten van de familiefilm ‘Brammetje Baas’ en lekker chillen bij de film met een zak popcorn en een glas limonade. Dat kan op vrijdagmiddag 15 juni van 16.00 – 17.30 uur in Het Kwartier, Jan Steenlaan 16b in Stolwijk. De kinderen mogen een kleedje of kussen meenemen om zittend op de grond te kijken naar de 7-jarige Bram met bengelbenen.

 

Brammetje kan zich moeilijk concentreren en met meester Vis klikt het niet echt. Er gebeurt dan ook van alles. Uiteindelijk loopt het toch weer goed af met de hoofdrolspeler. Toegang is € 5,- p.p., inclusief limonade en popcorn. Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kopen in Het Kwartier.FilmBrammetje Baas

Springerpark concert ON TOUR

Springerconcert.2018

TOP